BU YOLLAR DJ ARKADASLAR ICIN GECERLIDIR BU YOLU BEN HER ZAMAN DENIYORUM
ilk once bunu kontrol etmelisiniz bunun kontrolu cok basit radyonuzun uzurine gelin mausla sag tiklayin ve info ( yardim ) menusune tiklayin bu pencere acilir... dogru yazan pencere gibi ise eger sizde bir sorun yok demekdir.NOT: RESMI IYI INCELEYIN BIRINDE DOGRU YAZIYOR BIRINDE YANLIS
IKINCI BIR YOL ISE SOYLE :
Altdaki anlatimi dikkatli okuyun!!
şimdi baslıyalım
en önemlisi SABİT TCP/IP vermek kısa bir anlatim detaylı anlatım alta gelecek
Bilgisayarım Çift Tıkla Aç --> Ağ Bağlantılarım --> Ağ Bağlantılarımı Görüntüle --> Yerel Ağ Bağlantınızı sağ tıklayıp --> Özellikler Tıkla
Açılan pencerede --> Internet İletişim Kuralları (TCP/IP) Tıkla aç --> Açılan pencerede --> Aşağıdaki Ip adresini kullan seçeneğini işaretleyip, Kullanmak istediğiniz local Ip adresini belirleyebilirsiniz.
Ağ Alt maskesi üzerine tıkladığınızda otomatik olarak eklenir. Varsayılan Ağ geçidi genellikle modeminizin modem ayarlarına bağlandığınız ip adresinle aynidir. Örnek benimki 10.0.0.2 bazı modemlerin 192.168.1.1 veya 192.168.2.1 olabilir. DNS adres bölümünede geçici olarak modeminizin ağ maskesını yazabilirsiniz. Daha sonra DNS adreslerini kendi belirlediğiniz bir adresle değiştirilebilirsiniz.
bu yol alinddir ama ise yariyor denendi.
BU yolda eger AirTies RT102 modem kullaniyorsaniz yaptikdan sonra baglantiniz kesilebilir pc nizi yeniden baslattikdan sonra sorun giderilmis olur....
KoLay gelsin
BIR TESEKKURU COK GORMEYIN
( Kamil abi umarim isine yarar )
|~By-EmRe~|nin forum bekcisi