oyuncu
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 36 Nerden : heryerden Hangi takımı tutuyorsun ? : Beşiktaş Kayıt tarihi : 21/12/10
| Konu: Bus Driver full [ ender bulunan ''şehiriçi otobüs'' oyunu ] Salı Ara. 21, 2010 2:20 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sistem gereksinimleri ;Windows 98/Me/2000/XP/Vista 1 Ghz İşlemci 256 MB RAM (Bellek) 32 MB Ekran Kartı 300 MB Boş Alan oyundan resimler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]link;[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]oyun hakkında;Nadir olarak çıkarılan otobus şöförlüğü oyunu 5 seviyeden oluşuyor oyun, fazla oynamadım ama zevkli. indirmesi kolay (sadece 62 MB) 5 dakkada indirilip oynanabilen bir oyun olması sebebiyle kötüdür izlenimi oluşturmasın sakına, zira ; kırmızı ışıkta geçme, durakta durmama, tüm yolcuları almadan kapıyı kapatma, kaza yapma, ani fren yapma gibi birçok ayrıntımevcut oyunda. yolcular tarafından + veya - yönde bonuslar kazanıyorsunuz. birinci seviyeyi bitirdim sadece o yüzden çok fazla yorum yapamıyorum. iyi eğlenceler dipnot; oyunu kurarken son aşamada işaretli olan kısımlardaki işaretleri kaldırın ve crack dosyasının içindekileri kopyalayıp oyunun kurulu oldugu dosyanın içine yapıştırın.!!! | |
|